WAAROM

WAAROM SAMENWERKEN MET VAN ECK VERREIKERVERHUUR

  • Reden genoeg om voor ons te kiezen:
  • Ervaren, deskundig en veilig
  • Flexibel en pro-actief
  • Betrouwbaar
  • Samen efficiënt


ERVAREN, DESKUNDIG EN VEILIG
Van Eck Verreikerverhuur draait al jaren mee en heeft veel kennis en ervaring in huis met betrekking tot de inzet en mogelijkheden van verreikers. Onze medewerkers die als ‘machinist verreiker’ ingezet worden, hebben minimaal het certificaat Machinist Verreiker Met Hijsfunctie, beter bekend als het hijsbewijs. Omdat veiligheid op de werkplek bij ons hoog in het vaandel staat is de machinist verreiker tevens minimaal in het bezit van het certificaat Veiligheid 1 van de Veiligheids Checklist Aannemers (VCA).

FLEXIBEL EN PRO-ACTIEF
Het werk loopt uit en er moet overgewerkt worden? We moeten in het weekend of ’s nachts aan de slag? Geen probleem voor ons! Wij begrijpen dat planningen gehaald moeten worden en wanneer dat nodig is, helpen wij mee om ervoor te zorgen dat dit ook gebeurd. Ook bij spoedgevallen en calamiteiten zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar.

BETROUWBAAR
“Afspraak is afspraak!”
Het klinkt zo simpel en iedereen zegt het, maar wanneer u samenwerkt met Van Eck Verreikerverhuur dan zult u merken dat wij dit heel serieus nemen. Kwaliteit is namelijk niets meer of minder dan leveren wat afgesproken is en als het even kan, nog iets beter dan u verwacht.

SAMEN EFFICIËNT
Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe bepaalde zaken zo efficiënt mogelijk aangepakt kunnen worden, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Wij adviseren u dan ook graag zodat we samen tot een goed en veilig resultaat komen.

UA-47694445-1