VERREIKER

DE ROTERENDE VERREIKER
Een roterende verreiker is een multifunctionele en zeer wendbare machine met hijsfunctie die ingezet kan worden als vervanger van een lichte telescoopkraan. Deze multifunctionaliteit is te danken aan de grote verscheidenheid aan aanbouwdelen en hijsmiddelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een jib, vorkenbord, lier, betonstortkubel en (uitklapbare) werkkooi. In combinatie met een actief handelende machinist is een verreiker de alleskunner op de bouwplaats. Voor een overzicht van aanbouwdelen, hijsmiddelen en hulpmiddelen verwijzen wij u naar de pagina materieel.

IDEALE COMBINATIE
Een roterende verreiker is eigenlijk een combinatie van drie machines; een hijskraan, een hoogwerker en ruwterreinheftruck. De verreiker gaat verder waar een conventionele hijskraan stopt. Dankzij zijn wendbaarheid en grootte is deze machine uitermate geschikt voor werkzaamheden op krappe locaties en in gebouwen. Vooral ook bij horizontale logistieke (bevoorradings)werkzaamheden in combinatie met verticaal transport komt de verreiker heel goed tot zijn recht. Ook het verplaatsen van lasten tussen of onder obstakels door is voor een verreiker geen probleem.

Voor specificaties van de verreikers kunt u kijken op de pagina materieel.

GROOT BEREIK
De roterende verreiker heeft een zwenkbereik van 360 graden. Dat betekent dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden zonder dat er continu gestuurd hoeft te worden. Zodoende blijft de ondergrond beter intact en worden er bij een harde ondergrond minder bandafdrukken achtergelaten. De brede terreinbanden maken het mogelijk om ook op zachte en minder draagkrachtige ondergronden te rijden.

VERREIKER UITGEVOERD ALS HOOGWERKER
De roterende verreiker is ook uit te voeren als hoogwerker. De brede 180° zwenkbare werkkooi kan onder andere ingezet worden voor onderhouds- en inspectiewerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld bij glasbewassing en schilderwerkzaamheden.

VERREIKER MET RADIOGRAFISCHE BEDIENING
Het is mogelijk om de roterende verreiker radiografisch te bedienen. Dit is  ideaal bij zeer nauwkeurige werkzaamheden zoals bij glas zetten.

UA-47694445-1